Leidsin kolm erinevat ülevaadet Eesti kasiinode kohta ja igas neist on kirjutatud erinevat. Ühes öeldakse, et Gizbo kasiinos antakse 100 tasuta keerutust, teises kasiinos 50 keerutust. Muidugi tekkis mul huvi, aga ma ei tea, keda uskuda. Võib-olla on see kõik lihtsalt reklaam ja tegelikult on tingimused kõikjal ühesugused? Kas keegi on neis kasiinodes mänginud ja saab võrrelda, kus antakse tõepoolest kõige rohkem tasuta keerutusi?
Mulle on oluline mitte ainult maht, vaid ka see, kui reaalselt neid keerutusi kasutada saab. Võib-olla on kusagil tingimused sellised, et on lihtsam ise mängida ilma nende boonusvoorudeta. Ja veel on huvitav, kas neid keerutusi pakutakse populaarsetele mängudele või ainult mõnele vähetuntud mängule? Ja kui tihti saab selliseid soodustusi saada.
Kas oled juba külastanud nende veebisaite ja kontrollinud tingimusi otse? Peaasi, et kontrolliksid alati teavet just veebisaidil. Näiteks, kui näed kuskil ülevaadet, siis ära ole laisk, vaid mine veebisaidile ja vaata täpsed boonuse tingimused. Ma teen alati nii, sest ülevaadetes kirjutatakse sageli üht, aga detailid võivad erineda. Leidsin hiljuti nimekirja platvormidest, mis pakuvad tasuta keerutust, siit https://sissemaksetaboonusee.com/tasuta-spinnid/ . Sealt valisin Vavada. Pärast registreerimist ja promokoodi sisestamist anti mulle 100 tasuta keerutust. Proovid ei olnud kogu kataloogi jaoks, vaid mängu The Great Pigsby Megaways jaoks. Muidugi on olemas tingimused – ilma nendeta ei saa kuskile. Aga kui eelnevalt reeglid läbi lugeda, siis on kõik täiesti reaalne kasutada. Kas sa orienteerud rohkem tasuta proovide arvu või ikkagi nende tingimuste järgi?