Blogs » Other » Dell PowerStore Deploy 2023 D-PST-DY-23 Exam Questions

Dell PowerStore Deploy 2023 D-PST-DY-23 Exam Questions

  • Are you fully prepared and confident to take on the challenge of the D-PST-DY-23 Dell PowerStore Deploy 2023 Exam? If you want to maximize your chances of success, look no further than PassQuestion, where you can find a comprehensive collection of the latest Dell PowerStore Deploy 2023 D-PST-DY-23 Exam Questions, you will be equipped with the knowledge and skills necessary to excel in your test. With PassQuestion Dell PowerStore Deploy 2023 D-PST-DY-23 Exam Questions, you can embark on your exam journey with the assurance that you are well-prepared and on track for a successful outcome.

    D-PST-DY-23 Exam Overview - Dell PowerStore Deploy 2023 Exam

    This examination evaluates the understanding and competencies necessary for deploying PowerStore storage arrays in open systems environments. This encompasses configuring options based on standard use cases, resulting in a functional system or solution. This certification is advantageous for professionals seeking to showcase their proficiency in deploying PowerStore storage arrays in open systems environments. The Dell EMC PowerStore Deploy certification specifically targets individuals aspiring to establish a career in the PowerStore domain. The Dell EMC PowerStore Deploy 2023 (DCS-IE) exam validates that the candidate possesses essential knowledge and demonstrated skills in the realm of Dell EMC DCS-IE.

    Exam Details Part 1 Part 2 Duration 90 Minutes 30 Minutes Number of Questions 40 Questions 6 Simulations Pass Score 63% 66% Passing Score Required Yes Yes

     

    D-PST-DY-23 Exam Objectives

    PowerStore Concepts and Features (5%)

    \u25cf Describe the PowerStore system and use cases
    \u25cf Identify the PowerStore system configurations and models
    \u25cf Provide an overview of PowerStore architecture and hardware components

    PowerStore Implementation (10%)

    \u25cf Configure Ethernet switching for PowerStore
    \u25cf Discover and perform initial system configuration of PowerStore
    \u25cf Describe and perform licensing process for PowerStore

    PowerStore Administration (10%)

    \u25cf Create host groups
    \u25cf Configure data protection policies for PowerStore storage resources

    PowerStore Block Provisioning (15%)

    \u25cf Provision block storage
    \u25cf Configure host access to PowerStore block storage resources
    \u25cf Apply a protection policy to a block storage resource

    PowerStore File Provisioning (15%)

    \u25cf Provision file storage
    \u25cf Configure client access to PowerStore file storage resources
    \u25cf Apply a protection policy to a file storage resource

    PowerStore VMware Provisioning (15%)

    \u25cf Provision VMware storage
    \u25cf Configure ESXi host access to PowerStore VMware storage resources
    \u25cf Apply a protection policy to a virtual machine created on a vVol

    PowerStore Remote Protection (15%)

    \u25cf Configure remote replication of block storage resources
    \u25cf Configure remote replication of file storage resources
    \u25cf Configure remote replication of VMware storage resources

    PowerStore Migration (15%)

    \u25cf Describe the PowerStore Migration feature and process
    \u25cf Identify the PowerStore Migration requirements and capabilities
    \u25cf Configure the migration feature to import data from supported sources

    View Online Dell PowerStore Deploy 2023 D-PST-DY-23 Free Questions

    1. A PowerStore cluster generated a major alert regarding an appliance running out of space. What does this alert indicate?
    A. Used capacity is above 80%
    B. Used capacity is above 90%
    C. Forecast time to full is 14 days or less
    D. Forecast time to full is 28 days or less
    Answer: C

    2. Which component in a multi-appliance cluster receives the NDU package and distributes the packages to other appliances?
    A. Master appliance of the cluster
    B. Primary node on any appliance
    C. Either node on any appliance
    D. Peer node on any appliance
    Answer: A

    3. A Storage administrator configured a read-only NFS export for a specific set of UNIX hosts and added the IP addresses to the host access list. There have been reports that unauthorized hosts are able to access the export. What is the required setting to correct this problem?
    A. Minimum security: Kerberos
    B. Minimum Security: sys
    C. Default access: read only
    D. Default access: no access
    Answer: D

    4. During the unpacking of a new PowerStore 3000 X with two (2) expansion enclosures, the Implementation Engineer finds 2 meter SAS cables. According to best practices for what are these cables used?
    A. To interconnect the base enclosure with the first expansion enclosure
    B. SAS cables are unsupported on PowerStore X1
    C. To interconnect the base enclosure with the expansion enclosures
    D. For interconnecting the expansion enclosures
    Answer: C

    5. What administrative tasks are needed to increase the capacity of the vVols datastore without the use of the VSI plugin?
    A. Change the storage container quota in PowerStore Manager and refresh the datastore capacity in vSphere
    B. Change the storage container quota in PowerStore Manager and restart the VASA service in vSphere
    C. Change the datastore capacity in vSphere and restart the VAAI service in PowerStore Manager
    D. Change the datastore capacity in vSphere and refresh the storage container quota in PowerStore Manager
    Answer: A

    6. When creating a new volume on a multi-appliance PowerStore cluster what determines on which appliance the volume will be automatically provisioned?
    A. Replication balancer
    B. Cluster balancer
    C. Resource balancer
    D. Node balancer
    Answer: C

    7. An administrator is attempting to remove a remote replication session for a test volume. The administrator selects the test volume from the Storage tab. From the More Actions dropdown list the Unassign Protection Policy is selected.
    In the Unassign Protection Policy confirmation window the administrator clicks the Unassign button and receives a Modify Volume error.
    What is the cause of the error?
    A. Protection policy replication rule RPO value was not set to zero
    B. Operation was performed from the replication destination
    C. Replication session was not paused before the protection policy was unassigned
    D. Replication rule was not deleted from the protection policy
    Answer: B

    8. What are the minimum number of IP addresses required for the storage networking implementation for the PowerStore T appliance?
    A. 3 IP addresses, 2 IP for Node A, 1 IP for Global Discovery
    B. 2 IP addresses, 1 IP for Node A, 1 IP for node B
    C. 3 IP addresses, 2 IP for Node A, 1 IP for node B
    D. 5 IP addresses, 2 IP for Node A, 2 IP for node B, 1 IP for Global Discovery
    Answer: B